LIMANI KINHSH
Έδρες και με αξιώσεις διεκδικεί η Θεσπρωτική πρωτεύουσα και φαίνεται πως έχει και αρκετές πιθανότητες επιτυχίας.
Μετά τη μεταφορά της έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηπείρου από την Άρτα στην Ηγουμενίτσα και την ανάλογη αναβάθμηση του Παραρτήματος σε Σχολή, φαίνεται πως διεκδικεί και θα πάρει την έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος από το νησί των Φαιάκων.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης και των υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος και φαίνεται πως έχει προταθεί και έχει θετική μέχρι στιγμής ανταπόκριση. Μάλιστα την Τετάρτη την Ηγουμενίτσα επισκέφθηκαν ο Επιθεωρητής του Λιμενικού Σώματος Ιονίων Νήσων κ. Γιώργος Μπούρας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτιο Ράπτη και είχαν διαδοχικές συναντήσεις με το Δήμαρχο της πόλης Γ. Κάτσινο, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Λελεβίτη, το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και τη Διοίκηση της ΟΛΗΓ ΑΕ.

Η Ηγουμενίτσα λοιπόν θα κληθεί να φιλοξενήσει άμεσα την Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος με ότι αυτό συνεπάγεται για την αναβάθμιση των λιμενικών υπηρεσιών αλλά και του Λιμανιού της...

epiruspost