c_400_225_16185078_0___images_stories_nomos_troxaiome_leoforeio.jpgΝεκρός ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας λίγο μετά τις 19.00 στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Πρέβεζας, ανάμεσα από την Σαμψούντα και τα Φλάμπουρα.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας με 16 επιβάτες εκτελούσε το δρομολόγιο Άρτα - Πρέβεζα στις 18.45. Στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Πρέβεζας, ανάμεσα από την Σαμψούντα και τα Φλάμπουρα, από αγροτικό δρόμο βγήκε το Ι.Χ αυτοκίνητο χωρίς ...να προσέξει στον δρόμο, με αποτέλεσμα το διερχόμενο λεωφορείο στην κυριολεξία να περάσει πάνω από το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του λεωφορείου αν και πάτησε τα φρένα του οχήματος, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να πέσουν σε χαντάκια, πλαγίως του δρόμου.

Από το Ι.Χ. δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός, ο οποίος κατάγεται από την Φιλιππιάδα και στην περιοχή της Σαμψούντας διατηρούσε στάνη.

Από το λεωφορείο τραυματίστηκαν 10 άτομα, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι όλοι ελαφρά.

Αυτοί την στιγμή στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, όπου προσπαθούν να βοηθήσουν όλους τους τραυματίες.

firmani.gr