ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  Αποφασισμένοι να προσφύγουν στα δικαστήρια εναντίον όσων δεν έχουν αποδείξεις και έγραψαν για εμπλοκή της ομάδας σε υπόθεση δολιοφθοράς και υπεξαίρεσης, είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι Γιαννιώτες απάντησαν στα όσα γράφτηκαν και ενέπλεκαν τον «Άγιαξ της Ηπείρου» σε υπόθεση δολιοφθοράς και υπεξαίρεσης, τονίζοντας σε ανακοίνωσή τους, πως όσοι έγραψαν τα συγκεκριμένα σενάρια, θα πρέπει να τα αποδείξουν και στις δικαστικές αίθουσες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σχετικά με δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι η ομάδα μας «εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς! και πιο συγκεκριμένα υπεξαίρεση μεγάλου ύψους», η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δηλώνει ότι όσοι έχουν αυτή την άποψη θα πρέπει να την αποδείξουν και στις αίθουσες πλέον των δικαστηρίων, καθότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να αντικρούσει τα όποια ψευδή και δυσφημιστικά σχόλια εναντίον της.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για άλλη μια φορά γίνεται «στόχος» κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος της ομάδας για την εξυπηρέτηση «άλλων» συμφερόντων».

gazzetta.gr