Υποστήριξη του υπουργού Δημοσιάς Τάξης για τα σχέδια αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ
«Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η πατρίδα μας διέρχεται τα τελευταία χρόνια μία βαθύτατη κρίση, η οποία έλαβε τη μορφή υπαρξιακής αγωνίας και την έφερε στο χείλος του γκρεμού» αναφέρει ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε δήλωσή του για την ΕΡΤ.
«Η Ελλάδα μόλις ένα χρόνο από σήμερα, παρά τις οδυνηρές θυσίες στα εισοδήματα των πολιτών, βρισκόταν ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ και τις ολέθριες συνέπειες που αυτή θα επέφερε.
Χάρη στην αποφασιστικότητα και στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων από τη σημερινή κυβέρνηση, η κατάσταση αυτή αντιστράφηκε, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Στη δύσκολη αυτή πορεία οφείλουμε όλοι να μην υποκύψουμε στις σειρήνες του λαϊκισμού και να στηρίξουμε τις μεγάλες αλλαγές.
Η Ελλάδα χρειάζεται μία ισχυρή δημόσια τηλεόραση που να αποτελεί πρότυπο ενημέρωσης. Δεν χρειάζεται μία κρατική τηλεόραση που να σηματοδοτεί ό,τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει στον τόπο. Ούτως ή άλλως, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τομές είναι η απαραίτητη συνθήκη για να επιβιώσει η πατρίδα» τονίζει ο κ. Δένδιας.
parapolitika