Ζευγάρι απατεώνων στα χέρια της αστυνομίαςΚάθε είδους σενάρια εφευρίσκουν επιτήδειοι προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικά ποσά. Η ιστορία λοιπόν αυτών που πλησιάζουν ηλικιωμένα άτομα και ζητούν χρήματα για λογαριασμό των παιδιών τους, επαναλήφθηκε στην Άρτα. Μόνο που αυτή τη φορά οι δύο δράστες κατέληξαν στα χέρια της αστυνομίας.
Πρόκειται για έναν 37χρονο ημεδαπό και μία 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν μία 63χρονη ημεδαπή.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν την 63χρονη γυναίκα και προσπάθησαν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, με το πρόσχημα ότι είναι γνωστοί του γιού της....
Όταν όμως η 63χρονη επιχείρησε να τηλεφωνήσει στο γιό της, οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή. 
Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα, να τους εντοπίσουν και να τους  συλλάβουν.
Τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες  υποθέσεις.