Το Πρόγραμμα αφορά και Επιχειρήσεις – Μπες στο: www.voucher29.eu ενημερώσου και υπέβαλε την Αίτησή συμμετοχής σου

Είσαι άνεργος και έχεις γεννηθεί από το 1983 μέχρι και το 1995; Το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών "Future Voice" σε προσκαλεί να συμπληρώσεις ηλεκτρονικά σήμερα κιόλας την αίτηση συμμετοχής σου στο πρόγραμμα: «Επιταγή εισόδου για άνεργους νέους έως 29 ετών». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνεργοι νέοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ και έχουν απολυτήριο Υ.Ε. ή Δ.Ε. ή πτυχίο Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι. Το Πρόγραμμα αφορά και επιχειρήσεις, καθώς αρχικά αποκτούν άτομα με πρακτική άσκηση και στη συνέχεια εφόσον το επιθυμούν, επιχορηγούνται προκειμένου να μετατρέψουν την πρακτική άσκηση σε σύμβαση εργασίας, με κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών τους για ένα έτος.

Τι προσφέρει
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, διάρκειας 5 μηνών (500 ώρες). Προηγουμένως θα έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης 80 ωρών σχετικό με το αντικείμενο που θα απασχοληθούν, ενώ η "Future Voice" θα τους παρέχει συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση. Το εκπαιδευτικό επίδομα για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι από 2.400€ έως 2.700€, ανάλογα με το εκπαιδευτικό επίπεδο του ωφελούμενου. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη και επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος για όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης.

Δικαιολογητικά
Η υποβολή των αιτήσεις ξεκίνησε στις 15 Απριλίου και λήγει τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013. Για να υποβάλεις την αίτησή σου θα χρειαστείς: Κάρτα Ανεργίας, Εκκαθαριστικό Σημείωμα για τα εισοδήματα του 2012 ή Βεβαίωση της Εφορίας, (αν δεν είχες υποχρέωση υποβολής δήλωσης) και τον αριθμό ΙΒΑΝ του Τραπεζικού σου Λογαριασμού. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ θα πρέπει επιπλέον να υποβάλλουν αντίγραφο του Πτυχίου τους ή και του Μεταπτυχιακού Τίτλου (αν έχουν), καθώς και Πιστοποιητικό Ξένης Γλώσσας (δεν είναι υποχρεωτικό). Εκτός από το εκπαιδευτικό κομμάτι, στη "Future Voice" παρέχεται και δωρεάν πιστοποίηση στην ειδικότητα της κατάρτισης από τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης “ACTA”.

Υποβολή Αιτήσεων
Για να ενημερωθείς υπεύθυνα και αναλυτικά αλλά και για να σε βοηθήσουμε να υποβάλλεις την αίτησή σου, επικοινώνησε σήμερα κιόλας με το Αδειοδοτημένο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών "Future Voice" (Αριθμός Απόφασης ΕΟΠΠΕΠ: Α/23116 (ΦΕΚ 2905/ 30/10/2012), κάνοντας κλικ στο: www.voucher29.euκαλώντας μας στο: 26510-20777 ή από κοντά στα Γραφεία μας, στην οδό Ν. Ζέρβα 42Β στα Ιωάννινα ή στη Λεωφόρο Ελευθερίας 60Α στην Ελεούσα.